Jongetje ongedeerd na ongeval met schoolbus: Engeltje op zijn schouder

Vanochtend rond half 9 werd er een verkeersongeval gemeld in de Ockenburghstraat in Den Haag. Een schoolbus, net nadat deze een aantal kinderen had afgezet, wilde de Ockenburghstraat oprijden maar zag daarbij een jongen op een rood fietsje over het hoofd. 

Gelukkig bleef de jongen wonder boven wonder ongedeerd, maar zijn fietsje werd overreden door de schoolbus.

De hulpdiensten, waaronder de politie, waren snel ter plaatse. Een agente gaf het jongetje een traumabeertje om hem te troosten na de schrik. Daarna hielp een andere agente met het invullen van de schadeformulieren. Het fietsje, wat er nog van over was, werd meegenomen door een collega van een andere schoolbus.

Bron tekst : Regio15

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *