Drone beelden gemaakt op strand van ‘s-Gravenzande


Het strand is voor mij altijd een favoriete bestemming, vooral wanneer de opbouw van de strandtenten begint. Er is iets magisch aan de combinatie van rust, wind en zee die ’s ochtends een perfect terrein creëert voor het oefenen met mijn drone. Het gevoel van vrijheid dat je krijgt wanneer je drone zweeft boven het uitgestrekte strand is ongeëvenaard.

Hoewel ik dol ben op het vastleggen van prachtige momenten en landschappen, houd ik me strikt aan de regels als het gaat om het fotograferen van grote incidenten met de drone. Deze worden alleen vastgelegd wanneer het daglicht aanwezig is, en ik zorg ervoor dat ik me bewust ben van alle geldende voorschriften. Mijn drone is niet alleen keurig geregistreerd bij de RDW, maar ik ben ook in het bezit van alle benodigde certificaten om ervoor te zorgen dat mijn vluchten veilig en wettelijk zijn.

Op het strand, omringd door de natuurlijke pracht van de kustlijn, voel ik me echt op mijn element. Of het nu gaat om het vastleggen van adembenemende zonsopgangen of gewoon genieten van de vredige ochtend, de mogelijkheden zijn eindeloos. Met mijn drone als mijn metgezel, ben ik klaar om elk moment vast te leggen en te delen met anderen, altijd met respect voor de omgeving en de geldende voorschriften.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *