Brandweer redt jongen uit water na ongeval met invalidenwagen

Op dinsdagochtend 19 maart rond 11.00 uur vond er een dramatisch ongeval plaats op de Herenwerf in Maasland. Een jongen was betrokken bij een incident met een invalidenwagen, waarbij het voertuig te water raakte. Gelukkig was de brandweer snel ter plaatse om hulp te bieden.

De jongen zat nog in de invalidenwagen toen deze in het water belandde. De brandweer heeft met spoed gehandeld en de jongen uit het water getrokken.

Na zijn redding is de jongen nagekeken in een ambulance, maar gelukkig bleek hij geen ernstige verwondingen te hebben opgelopen. Hij kwam met de schrik vrij en hoefde niet naar het ziekenhuis te worden vervoerd.

Bron tekst : www.rodi.nl

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *