A4 afgesloten na fors ongeval, politie lanceert zoekactie

Door een ernstig ongeval op de A4 bij Den Hoorn, zondagochtend 3 maart, is de snelweg richting Rotterdam volledig afgesloten vanaf het tankstation tot aan afslag De Lier. Het incident, waarbij twee auto’s betrokken waren, resulteerde in een zoektocht naar de gevluchte bestuurder.

Het ongeval vond plaats omstreeks 09:20 uur toen een grijze auto volgens getuigen met grote snelheid inreed op de achterkant van een ander voertuig. Beide auto’s kwamen enkele tientallen meters verderop tot stilstand. Opvallend genoeg verliet de bestuurder van de grijze auto onmiddellijk de plaats van het ongeval en stak de A4 over richting de Lotsweg, zo melden diverse ooggetuigen.

Na de melding werden hulpdiensten, waaronder politie, brandweer en ambulance, met spoed ter plaatse gestuurd. Het slachtoffer, de bestuurder van het andere voertuig, bleef gewond achter en is door ambulancepersoneel opgevangen.

Om de mogelijk gevluchte bestuurder op te sporen, sloten Rijkswaterstaat en de politie tijdelijk de parallelbaan van de A4 af. Hondengeleiders met diensthonden zijn ingezet voor de zoekactie. In de omgeving is eveneens een aanzienlijk aantal politie-eenheden gemobiliseerd.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *