Dé derby van het seizoen

Al maanden kijkt voetbalminnend Westland uit naar dé derby van het seizoen: de competitiewedstrijd tussen Westlandia en FC ‘s-Gravenzande. Het duel is pas volgende week, maar nu al houdt de wedstrijd velen bezig. Op het complex van Westlandia in Naaldwijk zijn namelijk vernielingen gepleegd. De beschuldigende vinger wijst naar supporters van FC ‘s-Gravenzande. ‘Een grapje of vandalisme?’

Eerder deze week heeft een onbekend aantal personen het sportpark in Naaldwijk onder handen genomen. Zo zijn op talloze plekken stickers van FC ‘s-Gravenzande geplakt. Verder zijn met een stift teksten achtergelaten, die nauwelijks weg te poetsen zijn.

‘Ondeugend’, noemt secretaris Dick Hartman van FC ‘s-Gravenzande deze actie. Maar het doorknippen van de stroomkabels van een lichtbak op het parkeerterrein gaat volgens de club veel te ver. ‘Dat is gewoon het slopen van andermans spullen.’

Foto opdracht : Omroepwest

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *