Zwaargewonden bij steekpartij in Honselersdijk

Bij een steekpartij op de Stompersdijk met de Burgemeester Hoogenboomstraat zijn dinsdagavond meerdere personen gewond geraakt.

Omstreeks 20:00 uur kregen de hulpdiensten meerdere meldingen van de steekpartij. Er werden vanwege de ernst van de melding drie ambulances en een Mobiel Medisch Team (MMT) uit Rotterdam gealarmeerd. 

Het Mobiel Medisch Team (MMT) is met de traumahelikopter vanuit Rotterdam ter plaatse gekomen. Er zijn drie mensen neergestoken en gewond geraakt. Twee slachtoffers zijn met spoed (A1) naar het ziekenhuis vervoerd. 

Een derde slachtoffer zou met behulp van kennissen naar het ziekenhuis zijn overgebracht. 

Over de aanleiding van de steekpartij is nog niets bekend. Ook is nog niet bekend of er personen zijn aangehouden. Rechercheurs en medewerkers van de Forensische Opsporing (FO) gaan uitgebreid onderzoek verrichten. Vanwege de steekpartij heeft de politiehelikopter enige tijd boven het incident gevlogen.

De politie laat weten dat de verdachte van de steekpartij nog niet is aangehouden. Er is nog geen signalement vrijgegeven. De politie roept mensen die meer informatie hebben op om direct 112 te bellen.  

Het Rapid Response Team (RRT), een eenheid van het arrestatieteam, heeft samen met de hondenbrigade een instap gedaan in een woning. De verdachte werd daar niet aangetroffen en de klopjacht gaat verder.

Foto : Stockfoto archief

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *