Roetdeeltjes in omgeving na zeer grote brand in Poeldijk

De brandweer zal naar verwachting nog geruime tijd bezig zijn met het nablussen van deze enorme en verwoestende brand. Vanochtend zijn verschillende brandweerploegen afgelost door eenheden uit Warmond en Haastrecht.

Verder zijn er rondom het getroffen gebied verkeersregelaars ingezet en houdt de politie toezicht.

Als gevolg van de grote brand die vrijdagavond heeft gewoed in een bedrijfspand in Poeldijk, zijn alle geplande buitenactiviteiten op een sportpark aan de andere kant van het dorp zaterdag afgelast. Dit werd bekendgemaakt door de gemeente. Door de brand zijn er roetdeeltjes verspreid over een groot gebied, ook op de sportvelden.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *