Auto botst met hoge snelheid op verkeerslicht, bestuurder gewond in Naaldwijk

Zaterdag 3 februari 2024 – Op de Galgeweg in Naaldwijk heeft zich een eenzijdig ongeval voorgedaan met aanzienlijke schade en letsel tot gevolg. Een persoon is naar het ziekenhuis vervoerd voor behandeling. De impact van het ongeval was dusdanig dat een verkeerslicht totaal verloren is en er veel brokstukken op de weg liggen. De provinciale autoriteiten zijn ter plaatse gekomen om de schade op te nemen.

De weg is momenteel afgesloten vanaf het politiebureau tot aan de kruising met de Opstalweg, onder toezicht van de provincie. Enkele voertuigen zijn tegen het verkeer in gereden vanaf het politiebureau en zijn daarop aangesproken, waarna ze werden gekeerd. Twee vrachtwagens staan stil tussen de rotonde bij het politiebureau en de plaats van het ongeval. Eén van de chauffeurs heeft zich ongepast gedragen jegens het personeel van de provincie.

De twee chauffeurs proberen langs het afgezette weggedeelte te komen om zo hun bestemming te bereiken, maar dit is vooralsnog niet toegestaan. Het ongeval vond plaats om 4:35 uur op zaterdagochtend, waardoor de situatie nog volop in ontwikkeling is en de hulpdiensten druk bezig zijn met het afhandelen van de gevolgen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *