Accu raakt oververhit van vrachtwagen in Honselersdijk

Honselersdijk 21-11-2022 – Vanavond werd de brandweer opgeroepen voor een melding vrachtwagenbrand op het terrein van Flora Holland. De brandweer kwam met meerdere eenheden ter plaatsen en zijn direct gestart met het blussen met schuim.

De oorzaak bleek dat de accu’s van de vrachtwagen waren oververhit. Ook heeft de brandweer de accu’s van de trailer gecontroleerd. Wat precies de oorzaak van de oververhitte accu’s waren is onduidelijk. De chauffeur in kwestie was net terug van een lange rit en was op het moment van het gebeuren zijn trailer aan het lossen.

Zowel de politie als de beveiliging kwamen ook ter plaatse om er een notitie van te maken.

Er zijn 10 foto's en 1 gemonteerde video beschikbaar van dit item Mail ons naar info@endemedia.nl