Omgebouwde camper tot ijscokar verwoest door brand in Naaldwijk

Zondag 13 juni 2021 - Vannacht rond 1 uur kwam er een melding binnen van een brand bij een bijgebouw-dak aan de Opstalweg in Naaldwijk. Schuin tegen over de ingang van de Vuurdoorn op een lange inrit stond een camper geparkeerd welke omgebouwd is tot ijscokar.

De ijscokar (camper) is totaal verwoest door de brand en de brand werd door de brandweer opgeschaald naar grote brand i.v.m. met waterwinning en doorslag naar een warenhuis waar nog meer voertuigen (campers) stonden opgeslagen. Ook stond er een historische brandweerauto in opslag de eigenaar hiervan welke ook actief is bij de brandweer kwam nog een kijkje nemen.

Een buurtbewoner vertelde ons dat juist nu het mooi weer is de ijscoman al laat weer terug kwam van zijn ronde en zijn voertuig daar aan de oplader had gezet.

Foto's : EndeMedia.nl