Vrachtwagen rijdt pand XL Bedrijfskleding binnen

Op bedrijventerrein Honderdland in Maasdijk is vanmiddag een vrachtwagenchauffeur het pand van XL Bedrijfskleding binnengereden.

Op foto's is te zien dat de trekker midden in het gebouw staat. Er was niemand in het kantoor aanwezig toen de trekker naar binnen reed.

Eigenaar Roland van Gulik: "Het is heel simpel. De chauffeur startte zijn vrachtwagen, waarna de trekker opeens vaart maakte en de gevel ramde. Nu staat de trekker binnen, de schade is enorm." De vrachtwagenchauffeur is behoorlijk geschrokken, hij raakte niet gewond.

Twee naastgelegen gebouwen zijn uit voorzorg ontruimd, laat een woordvoerder van de brandweer weten. Op dit moment wordt gekeken hoe veilig het gehavende gebouw nog is. Ook een medewerker van de afdeling Bouw- en woningtoezicht van de gemeente Westland is aanwezig.

Tekst : www.wos.nl

Foto's : www.endemedia.nl

Foto's of video bestellen stuur ons een watchapp berichtje via ons facebookpagina