Twee gewonden na ongeval op Burgemeester Elsenweg in Naaldwijk

Woensdagavond om 18:15 uur werden de hulpdiensten opgeroepen voor een ongeval op de Burgemeester Elsenweg in Naaldwijk. Bij aankomst bleek dat een personenwagen vanaf de Langebroekweg, de Burgemeester Elsenweg wilde opdraaien en in aanraking kwam met twee scooters die op het fietspad reden van de Burgemeester Elsenweg. 

De bestuurders van de scooters raakte gewond en er kwamen twee ambulances ter plaatse. Allebei de slachtoffers zijn met verwondingen naar het ziekenhuis gebracht. De bergingsdienst heeft de auto afgevoerd en de mannen van de provincie hebben ervoor gezorgd dat het wegdek weer schoon gemaakt werd. 

De politie had het incident afgeschermd met een lint en heeft onderzoek gedaan naar de toedracht van het incident.