Ende Media

Video en Fotografie

‘s-Gravenzander redt 3-jarig meisje uit Naaldwijkse sloot

De heldhaftige ‘s-Gravenzander Ron van Bodegom Smith heeft maandagmiddag rond lunchtijd een meisje van 3 jaar uit de sloot gered aan de Thorbeckestraat in Naaldwijk. Het meisje zat in een auto, die in een onbewaakt moment de sloot in reed. Ze was kort alleen gelaten omdat haar moeder nog snel iets moest pakken.De man reed langs de auto die in de sloot lag en besloot een kijkje te nemen. Toen duidelijk werd dat er een kind in zat, sprong hij het water in om haar te redden. Daarbij heeft hij uiteindelijk met blote handen een zijruit ingeslagen, nadat een eerdere poging met een hamertje niets uithaalde. Daarbij kreeg hij ook hulp van de politie.

Het meisje is een nabijgelegen woning binnengebracht om haar te laten bekomen van de schrik. Ze is daar ook nagekeken door toegesneld ambulancepersoneel. Alles lijkt goed te zijn gekomen met het meisje, de politieman en de heldhaftige ‘s-Gravenzander hebben lichte verwondingen overgehouden aan de reddingspoging.

Verder Bericht

Vorige Bericht

Laat een reactie achter

© 2019 Ende Media

Thema door Anders Norén